Pentru că suntem în plin sezon de prezentări de modă, săptămâna trecută a început evenimentul din New York.

New York Fashion Week 2015 a început pe 12 februarie iar ultima prezentare va avea loc joi, pe 19. Evenimentul în care cadrul căruia designerii îşi lansează colecţiile pret-a porter pentru sezonul toamnă iarnă- 2015-2016 a făcut deja multe valuri.

Monique Lhuillier şi Jason Wu propun pentru noul sezon ţinute spectaculoase, care nu încorsetează femeia modernă ci îi oferă un aer de libertate şi putere.

Nu mulţi ştiu de faptul că evenimentul este organizat în scop caritabil, unul dintre obiectivele de anul acesta fiind criza de Ebola din Africa de Vest. De asemenea organizatorii au dorit să scoată în evidenţă faptul că tot mai multe femei suferă de boli cardiovasculare și ale oaselor.In acest sens, cea mai potrivită culoare este cea roşie, care exprimă viaţă, pasiune şi dorinţă.

Mai multe vedete de film și de televiziune au defilat îmbrăcate în rochii roşii, una mai seducătoare decât alta, pentru această cauză nobilă.
Creatorii de modă spun că această culoare este perfectă pentru orice sezon, nu se demodează niciodată iar asociată cu o rochie, denotă pasiune şi senzualitate.

DAmes vă propune rochia roşie cu imprimeuri negre, în trend în orice sezon. Din mătase, căptuşită şi fără mâneci se poate purta în acest sezon cu un sacou elegant, negru.

rochie-matase

Rochia cu dantelă corai este un model vesel şi se bazează pe croieli lejere. Zona cu dantelă în V este mascată de o căptuşeală culoarea pielii, astfel încât rochia poate fi purtată în orice moment al zilei.

 

Pentru o întâlnire oficială puteţi alege rochia din Jacquard, dreaptă cu mâneci trei sferturi. Lungimea medie o recomandă pentru o zi la birou, care cu siguranţă va fi mai veselă!

http://www.dames.ro/produse/rochie-din-jacquard-roz–318.html

pareri