Continuăm lista de surprize din partea daMes cu încă un set de reduceri! Spuneţi-mi doamnelor, dacă shoppingul nu este cel mai interesant mod de a ne răsfăţa! Bineînţeles că merităm. Pentru că suntem femei. Pentru că suntem mame, iubite, soţii. Pentru că în fiecare clipă din viaţă ne îngrijim de ceilalaţi şi de cele mai multe ori uităm de noi.

Luna martie este perioada când toate privirile se îndreaptă către noi. Ne bucurăm de atenţie şi trasmitem iubire. Dar, mai presus de toate, arătăm impecabil. Vibrăm prin ţinutele noastre zilnice! De aceea, daMes îţi oferă în perioada 6-8 martie o reducere de 30 % la toate produsele!

Da, chiar şi la cămăşile office, paltoanele de iarnă, sacourile chic şi la rochiile superbe din colecţia nouă!

Ia cafeaua aproape, relaxează-te în fotoliul cel mai confortabil  şi trage cu ochiul aici.

DaMes îţi propune să dai un refresh în ţinutele de seară. Rochiile sunt încântătoare!

Rochie-in-doua-culori-cu-dantela-alb-roz

Rochia în două culori face cu ochiul unei celebrări romantice a zilei de 8 martie. Se remarcă prin contrastul alb-corai şi ţesătura de tip piersică. Bustul alb, cu dantelă rafinată îi oferă un plus de eleganţă. Este o rochie potrivită pentru birou sau întâlniri în oraş.

Rochie-turcoaz-cu-decolteu-in-V

Rochia turcoaz, cu decolteu în V este o rochie îndrăzneaţă, fără mâneci şi elegantă. Este perfectă dacă vrei să obţii o ţinută color blocking. Alege un sacou negru pentru a te feri de vremea capricioasă.

Sacou-negru-cu-rever-satinat

Pentru o prezenţă diafană, perfectă pentru început de primăvară, alege rochia albă, în pliuri.

Rochie-alba-cu-pliuri-la-gat

Cu o croială clasică, cu pliuri la baza gâtului, este alegerea perfectă pentru orice moment al zilei- întâlniri office sau romantice? Tu alegi! Pentru întâlnirea cu partenerul îţi recomandăm să înlocuieşti servieta cu o floare roz, prinsă în buclele blonde!

Shopping de răsfăţ şi un 8 martie de poveşti ! La mulţi ani, femeie!

pareri