Primăvara începe cu ghiocei și zambile iar luna martie cu multe gânduri bune pentru cei dragi. Mărțișoare, flori și cadouri. Toate pentru femeile frumoase din viața noastră. Pentru femeile cu stil daMes a pregătit multe surprize încântătoare!

Astfel, dacă comanzi de cel puțin 100 de lei  poți câștiga, prin tragere la sorți, un cec în valoare de 50 de lei! Pentru că ne dorim să bucurăm cât mai multe persoane, am pus la bătaie 3 cecuri. Astfel, în perioada 1-8 martie te poți răsfăța așa cum meriți cu cele mai noi ținute daMes iar noi îți oferim posibilitatea să primești un cec cadou. TVA-ul este inclus în prețul comenzii. Regulamentul complet îl citiți aici….

Vestea bună este că acest cadou completează surprizele de sfârșit de februarie. Ai aflat de colecția de primăvară?

Aici poţi alege între topuri din voal, noi rochiţe super potrivite pentru birou dar şi seri în oraş  sau din noile blazere în culori de primăvară!

Rochie-alb-cu-negru-cu-cureaBlazer-turcoaz

Dar, aşa cum ne place să spunem, de ce să alegi când poţi cumpăra mai multe ?

 

Şi pentru că vorbeam de mai multe cadouri, la târgul de cămăşi ai reduceri chiar şi de 60 % plus o eşarfă din partea noastră! http://www.dames.ro/colectii-haine/targul-de-camasi/s17 . Să nu uiţi, nu e o eşarfă oarecare ci e accesoriul mult lăudat de colege sau poate fi cadoul perfect pentru prietena cea mai bună!

gethumb (2)

Răsfăț maxim şi o primăvară frumoasă!

pareri