S-a întâmplat în urmă cu câteva săptămâni. Le-am invitat la noi în fabrică pe Andreea și Caterina de la IasiFashionStreet și le-am propus să își aleagă una sau două piese vestimentare care, accesorizate diferit, să poată fi purtate în diferite momente ale zilei.

Au acceptat bucuroase provocarea și, desigur, ne-au surprins cu imaginația și bunul gust de care dau dovadă de fiecare dată.

A ieșit o ședință foto de câteva ore în care ne-am jucat cu lumina și atmosfera din parcul Școlii „Mitropolit Varlaam”, un loc fain unde am găsit și un teren de tenis.

 

Ca să afli ce e cu terenul de tenis trebuie să citești articolul până la capăt. :)

sedinta-foto-dames-iasifashionstreet

Apariție elegantă & cocktail

 

Caterina a ales o fustă midi din Jacquard pe care a asortat-o cu o bluză albă, perle bogate, pantofi nude cu toc și o geantă argintie. Rezultatul? O ținută perfectă pentru un cocktail sau orice alt eveniment festiv, care ar face-o puțin invidioasă inclusiv pe Carrie Bradshaw.

Fusta-Jacquard-Caterina-Iasi

 

Fusta-midi-Jacquarddetaliu-fusta-Jacquard

Andreea a ales rochia-cămașă orange disponibilă deja în magazinele partenere Cora și Selgros și în curând și pe site-ul nostru, pe care a completat-o cu bijuterii sofisticate și sandale cu toc și baretă aurie. Vestea foarte bună este că suntem în plin august și rochia-cămașă – un model de referință pe catwalk, versatil și perfect pentru vară – încă mai poate fi purtată. Despre rochia-cămașă îți putem spune că poate fi cu sau fără mâneci, cu sau fără buzunare, dar întotdeauna cu guler.

Apariție casual sport

Hai că ajungem și la cea de-a doua combinație posibilă având la bază aceleași piese vestimentare sub semnătura Dames. Fashionistele au mizat pe stilul urban-cool le-a ieșit. Terenul de tenis din spatele TVR Iași a fost o binecuvântare pentru scopul ședinței noastre foto. Pe această cale chiar vrem să le mulțumim celor de la Școala „Mitropolit Varlaam” că ne-au permis accesul pe terenul de sport.

urban-cool-style-byIasiFashion

Pentru apariția urban-cool, Andreea a făcut o combinație foarte inspirată și i-a ieșit genul de ținută pe care ar aprecia-o oricine se află în impas și nu știe cu ce să se îmbrace dimineața. A combinat rochia-cămașă cu blugi și sandale sport. Cool, nu?

urban-cool

Caterina și-a păstrat aerul boem și fusta midi din Jacquard, dar a completat ținuta cu un maiou, o bluză cu dungi marine și pantofi sport.

urban-cool-dames

La final, bucurie mare!

Experimentul nostru a reușit: cu o singură piesă vestimentară și câteva accesorii poți obține ținute cocktail, urban-cool, office și  sport – pentru plimbări în parc în weekend.

Fotografii: Alexandru Pădurariu, Worth of Elegance

Tu ce piesă vestimentară preferată ai și care a fost cea mai îndrăzneață combinație făcută? Lasă un comentariu!

pareri