Ce combinație mai bună decât soare, vacanță și o sesiune de shopping? Ești de acord cu noi? Nici nu se poate altfel! În perioada 22 – 26 iunie 2016, ne vedem la mare. daMes spune prezent la Târgul de Îmbrăcăminte și Încălțăminte ExpoTricotex organizat în Pavilionul Expozițional din Mamaia.

colectie-dames-expotricotex

Ca și anul trecut, te vom întâmpina cu cele mai noi modele și creații vestimentare ideale atât pentru o plimbare pe malul mării, cât și pentru o zi la birou. Fuste vaporoase, plisate din voal, rochii pentru toate siluetele, bluze lejere și colorate, cu imprimeuri care îmbie la petrecere pe malul mării sunt câteva dintre cele mai noi produse din colecția daMes.

 

dames-la -expotricotex

Fie că ne cunoaștem deja, fie că vrei să te convingi de calitatea produselor noastre, înainte de a comanda online sau de a cumpăra, acum ai ocazia să pipăi, să probezi și să pui întrebări despre ce facem noi în fabrica daMes.

 

dames-targ-mamaia

Vizitează-ne de marți până duminică, între orele 10:00-20:00, și descoperă ofertele noastre. Pe lângă prețurile avantajoase, colegii noștri vor fi acolo să te consilieze și să-ți explice mai multe de brandul daMes.

 

Ne vedem la târg, da?

 

pareri