Primăvara este la distanţă de câteva zile dar mai ales la distanţă de doar câteva raze de soare.  Prognoza meteo pentru următoarea perioadă ne bucură atât de mult încât dăm buzna în dressing să scoatem la purtare ţinutele de sezon. Gândul la mângâierea caldă a soarelui, la adierea uşoară a vântului în păr şi în faldurile rochiei ne relaxează instant iar cafeaua de astăzi parcă e mult mai bună.

Pentru a fi întotdeauna pregătite pentru un nou sezon, designerii celebri vin mereu în întâmpinarea aşteptărilor noastre. Iar primăvara lui 2015 se anunţă pur şi simplu senzaţională, cu idei îndrăzneţe.

Marile prezentări de modă, de la Paris, New York, Londra sau Milano au conturat tendinţele anului în culori pastelate, simplitate şi romantism.

Conform prezentărilor de modă se pare că pentru o seară în oraş vom alege un outfit mult mai romantic decât până acum. Rochiile diafane semnate Valentino, Vera Wang sau Joseph Altuzarra sunt mărturii la declaraţiile de dragoste de la întâlniri. Dantela albă a fost reimaginată de Louis Vuitton şi  Chloé​ iar creaţiile sunt senzaţionale.

poza dantela

daMes vă propune colecţia de primăvară- vară în culori energizante şi cu texturi rafinate! Pentru întâlniri office sau cu prietenele, poartă rochia în două culori, remarcată prin contrastul corai- alb şi ţesătura tip piersică. Bustul alb cu dantelă îi oferă un plus de eleganţă şi aminteşte de rochiile prezentate pe podium.

Rochie-in-doua-culori-cu-dantela-alb-roz

Chiar şi ţinutele de birou sunt reinventate în noua colecţie! Costumele tradiţionale zilnice sunt înlocuite fără să ne dăm seama de noile costume cu detalii interesante, curele, brâuri şi alte accesorii foarte cool!

Nu se mai poartă costumele cu întăritură la umăr, dar se poartă costumele cu pantaloni foarte feminine de altfel. Pentru că sunt personalizate cu dungi, cu pătrăţele, sau cu romburi, aşa cum ne place nouă. Albe. negre, bleumarin sau combinate, ţinutele office sunt în gama de culori cuminţi alese pentru colecţia din primăvara 2015.

Albul şi negru este contrastul perfect pentru o ţinută clasică de birou. Simplă dar de efect, rochia se pliază pe fiecare personalitate, iar gulerul şi cureaua din talie sunt detaliile care fac diferenţa dintre o ţinută banală şi una la modă, care atrage priviri.

Rochie-alb-cu-negru-cu-curea

Sacoul cu imprimeu geometric te ajută să creezi o ţinută glamour pentru birou. Croiala clasică şi gulerul rotund oferă un plus de eleganţă şi feminitate. Imprimeul geometric completează cu succes rochia alb negru sau rochia bej din jacquard.

Sacou-cu-fir-metalizatRochie-bej-din-Jacquard

Nu uita să-ţi completezi ţinutele cu accesorii care te diferenţiază. daMes îţi propune brâul mărţişor, chic şi de efect.

pareri