Florile de cireş le puteţi admira acum şi în noua colecţie de la daMes. Pentru că cele mai frumoase fotografii de primăvară sunt în natură, daMes vă ajută să aveţi cele mai reuşite şi inspirate amintiri din acest sezon, fără să vă agăţaţi de pomii infloriţi de la vecinul din curte! Şi acesta este un caz fericit, când aveţi vecini cu pomi înfloriţi. Aţi înţeles ideea: cu noua colecţie, primăvara vă îmbracă frumos, cu flori de cireş în culori calde şi romantice, numai bune de păstrat ca amintire! Pentru aer curat şi parfum de flori vă invităm la o plimbare în parc.

Rochia nude cu flori şi fluturi, este potrivită pentru orice moment al zilei. Şic şi boemă, cu decolteu în V şi curea în talie, vă pune în evidenţă cele mai frumoase forme.

Rochie-fara-maneci-cu-imprimeu-floral-si-curea

Dacă preferaţi un stil mai comod, vă recomandăm sacoul cu imprimeu roz, care va crea o ţinută veselă, casual şi perfect asortată cu o pereche de jeans albaştri!  Iar a doua zi , îl puteţi purta şi la birou, într-o ţinută complet nouă, cu pantaloni de stofă şi pantofi cu toc.

Sacou-clasic-cu-imprimeu-floral

Dacă vă plac rochiţele cloş, vă recomandăm atât varianta pe roz, cât şi pe negru. Fără mâneci, cu o lungime deasupra genunchilor, modelul este potrivit atât pentru o întâlnire romantică cât şi pentru o întâlnire business.

Rochie-neagra,-fara-maneci,-cu-imprimeu-floralRochie-clos-cu-imprimeu-floral

Şi pentru că soarele este capricios, trebuie să aveţi la îndemână şi un trench, pentru zilele mai friguroase de aprilie. Noul model din bumbac cu spandex este foarte potrivit pentru această perioadă. Iar dacă are şi imprimeu aztec sigur veţi fi admirate pentru alegerea făcută!

Trench-imprimeu-aztec

Pentru întreaga colecţie  vizitaţi magazinul online http://www.dames.ro/ . Iar dacă pozele nu sunt de ajuns daţi o fugă până la Selgros să probaţi, să vă convingeţi, să alegeţi cu încredere! Acum noua colecţie se regăseşte şi în magazinele partenere.

Staţi aproape de online, reducerile vin la sfârşit de lună, din nou! 30% mai multă bucurie, în perioada ce urmează. Cum când? Îţi spunem data viitoare!

pareri