Sportul ne este recomandat de la cele mai mici vârste până la cele mai înaintate. Beneficiile lui sunt nemăsurabile iar orice tratament vine la pachet cu o plimbare în aer liber, de preferinţă zilnică.

 

Deşi daMes şi-a făcut ca imagine reprezentativă o doamnă frumoasă, elegantă, cu o ţinută office impecabilă, trebuie să ştii că daMes este şi mamă, prietenă, copil, colegă şi o adolescentă îndrăgostită de natură, de mişcare în aer liber, gata oricând de un picnic la iarbă verde şi un tenis cu prietenii.

În afară de soare, bună dispoziţie şi oameni dragi, pentru un picnic de weekend avem nevoie şi de o ţinută în care să ne simţim bine. Un outfit lejer, comod care ne oferă libertate de mişcare şi ne asigură confortul necesar este piesa care completează ziua. Recomandarea noastră este compusă dintr-un pantalon lejer şi un maiou vesel.

Trebuie să ştiţi că pantalonii sunt subţiri, de vară, din 73% poliester , 20 % vâscoză şi 7 % elastan. Elastanul şi croiala clasică, sunt foarte importante, căci vă oferă libertatea de mişcare în cel mai comod mod posibil!  Pantalonii îi găseşti aici: Pantaloni-de-dama,-lungi-kaki1Pantaloni-de-dama,-lungi-kaki2

Alege un maiou cu imprimeu floral, fara maneci si nasturi de forma. Datorita tesaturii cappuccino cu flori multicolore si formei lejere, maioul iti va conferi un aer romantic si îţi va asigura confortul termic necesar în acest weekend călduros.

Maiou-cu-imprimeu-floral

Nu uita accesoriile cele mai importante : un coş cu bunătăţi, poate a mai rămas cozonac de la Înălţare, multe fructe de sezon şi poate un gameboard sau paletele de tenis!

Distracţie plăcută şi zile cu oameni frumoşi!

pareri