Cum nu ratăm nici o ocazie pentru a petrece o seară frumoasă în oraș, Valentine’ Day este ocazia perfectă din februarie. Mai mult de atât, este un eveniment plin de iubire, pentru care surprizele plăcute sunt singura noastră grijă din această perioadă. Fie că veți petrece seara în oraș, la cinema, sau la o petrecere privată, hainele pe care le purtați trebuie să vă iubească, pur și simplu!

Da, hainele ne pot iubi și ele pe noi, căci ne sunt complice pentru o ținută impecabilă, ne oferă încredere în senzualitate și mai ales, se mulează atât pe persoană cât și pe personalitate. Astfel, singurul sfat pe care vi-l oferim e să alegeți ținuta care vă reprezintă, fie că e îndrăzneață sau foarte simplă! Nu ați vrea ca cina romantică cu iubitul să vă fie întreruptă de gândul că decolteul e prea îndrăzneț și atrage toate privirile sau că rochia are prea multe inimioare. Un outfit potrivit pentru locație și eveniment, în rezonanță cu starea de spirit este cea mai bună alegere! După ce primiți ultimul ok de la oglindă, prietena  de nădejde, nu vă rămâne de făcut decât să vă bucurați de timpul magic, în doi!

Pentru a străluci într-o ținută perfectă pentru o seară de vis, daMes vă propune următoarele:

Dacă eşti o persoană clasică, rochia neagră din dantelă este perfectă pentru o cină romantică în oraş.  Croiala şi combinaţia de ţesături evidenţiază talia, oferindu-ţi un plus de încredere în frumuseţea ta. Dantela şi voalul sunt negre, iar căptuşeala este la culoarea pielii.

rochie-neagra-cu-dantela-si-voal

Sau poţi opta tot pentru o rochie neagră, care aminteşte de moda anilor ’30. Putere, strălucire, eleganță sunt câteva dintre cuvintele care pot descrie această rochie .Cu dantelă rafintă la baza gâtului și dantelă deaspura genunchilor, acest model îți va da un aer strălucitor, dramatic și feminin. Pentru un plus de eleganță, rochia are o broșă la baza gâtului.

rochie-neagra-cu-dantela

Dacă eşti o persoană mai îndrăzneaţă şi ludică, poţi alege dintre modelele de mai jos, în funcţie şi de conformaţia corpului.

Rochia elegantă, turcoaz, cambrată, tip “stilou” creează efectul de deux piece datorită design-ului său. Fără mâneci, cu o lungime deasupra genunchilor, rochia se remarcă prin capa care acopera bustul. Sub capă, se ascunde o dantelă elegantă de aceeaşi culoare pe care o poţi vedea doar prin “crăpătura” din spate. Culoarea te va face mai face îndrăzneaţă şi cu siguranţă va atrage toate privirile!

rochie-turcoaz-cu-dantela

Rochia cu fustă cloş are o croială lejeră care îţi va permite să dansezi în voie toată seara. Cu accente de culoare constrastantă  pe talie şi la baza gâtului, croită cu o lungime până la genunchi, dintr-un material uşor lucios, acest model te va scoate din anonimat la orice petrecere.

rochie-eleganta-banchet

Nu uitați de accesorii! Pietrele semiprețioase și bijuteriile handmade vor spori energia pozitivă iar o geantă asortată va defini bunul gust.

Totodata cu ocazia zilei de Valentines Day avem si o promotie. daMes te invita sa forme cuplul perfect la un pret promotional. Tot ce trebuie sa faci este sa achizitionezi un “EL”, produs masculin: pantaloni, sacou, bolerou si o “EA”, produs feminin: rochie, fusta, camasa si beneficiezi de o reducere de 30% din totalul comenzii.

Iubiți-vă mult și o seară magică în doi!

pareri