Dress code-ul unei femei moderne include automat şi o pereche de pantaloni eleganţi. Deşi aţi putea crede că vă răpesc puţin din feminitate, aceasta piesă de vestimentaţie, purtată corect, nu face decât să accentueze părţile feminine. Coco Chanel afirma că nimic nu este mai sexy decât o femeie îmbrăcată în haine masculine. Asta pentru că o femeie ştie să poarte cum trebuie o pereche de pantaloni!

Un pic mai călduroşi decât alte piese vestimentare, pantalonii sunt preferaţi în sezonul rece iar iarna aceasta este foarte bogată în oferte. Doar alege ce ţi se potriveşte!

 

Pantaloni deasupra gleznelor

 

Un nou trend destinat persoanelor înalte şi cu picioarele lungi, creează o ţinută perfectă pentru orice ocazie. Persoanele mici de statură ar trebui să evite acest model, întrucât le vor face şi mai scunde. Atuul acestui model este evidenţierea pantofilor. Alegerea acestora reprezintă o modalitate excelentă de a-ţi arăta gleznele şi a pune în valoare o  pereche de stiletto sau botine decupate.

pantaloni-pana-mov

 

Pantaloni clasici cută pe mijloc

 

Călcatul la dungă şi răbdarea de a pregăti aceşti pantaloni pentru o zi reuşită te transformă într-o persoană sofisticată şi pretenţioasă. Bravo ţie!  Vei avea o ţinută clasică bine pusă la punct care va impresiona prin unicitate şi eleganţă! Îi poţi combina simplu cu o bluză subţire şi un sacou clasic.

pantaloni-pana-mov

 

Pantaloni cu imprimeu

 

Combinaţia perfectă între creativitate şi îndrăzneală, pantalonii  cu imprimeu atrag mereu privirile asupra formelor tale! În tonuri închise sau stridente, printurile animal sau imprimeurile jacquard sunt preferate de femei îndrăzneţe, cu stil. Acest model de pantaloni poate fi purtat doar cu bluze sau cămăşi monocrome, altfel riscaţi să atrageţi priviri negative.

pantaloni-conici-animal-print

 

Pantaloni cu talie înaltă

Tendinţa s-a păstrat de anul trecut, când a avut un real succes. Indiferent de croială, pantalonii cu talie înaltă subţiază şi alungeşte talia. Clasici şi eleganţi, pot fi purtaţi  la birou sau la întâlnirile business. Culorile închise îi fac foarte uşor de asortat.

pantaloni-pana-negri

pareri