Pregătește-te de o plimbare cu soare! Weekend-ul acesta vă recomandăm relaxarea în parc, la o înghețată cu cei mai buni prieteni! Fie că e vanilie sau ciocolată, aroma preferată, pe o alee cu castani înfloriți va face cel mai dulce moment al primăverii! Mai ales când momentul este împărtășit cu prieteni dragi.

Pentru un plus de relaxare, vă recomandăm să fiți vesele în roz. Despre efectele terapeutice ale culorii roz, puteți citi mai multe aici.

Ținuta propusă pentru weekend-ul acesta este una lejeră, comodă, veselă și …înfloritoare! Știți cât de mult iubim sacoul cu flori de cireș și faptul că l-am purta oriunde, oricând. Sacou-clasic-cu-imprimeu-floral Nu-l uitați nici când ieșiți la plimbare! Pentru că soarele se arată prietenos, recomandăm să purtați pe sub sacou doar o bluză subțire, lejeră. Din voal fin, fără mâneci, bluza roz este perfectă pentru această ținută. Croiala șic, cu suprapunere, îi oferă un aer elegant și vesel.

Bluza-roz,-asimetrica,-fara-maneci

Completează outfit-ul cu pantalonii lejeri, în culoarea kaki. Pentru că sunt ușor elastici vor lua forma corpului și îți vor oferi libertarea de mișcare de care ai nevoie.

Pantaloni-de-dama,-lungi-kaki

Nu uita zâmbetul acasă, planul de vacanță pentru a-l împărtăși cu prietenii și accesoriile preferate! Alege ceva simplu, monocrom.  cercei

Restul vine de la sine.

pareri