Brrr! Frigul s-a lăsat peste oraș și încet, încet se așterne noaptea cea lungă. Toate ființele îngrozitoare se trezesc la viață și încep să bântuie prin noapte. Fantomele își scutură praful adunat în timpul anului, vrăjitoarele își întind oasele bătrâne și pregătesc poțiuni magice, iar monștri se târăsc afară din mlaștini. Tot orașul se umple de lilieci înfometați, păianjeni uriași și schelete care își caută jumătatea. Boo hoo hoo! Ce noapte de Halloween înfricoșătoare o să fie!

Untitled design (8)

Tu te-ai hotărât în ce te costumezi anul acesta? Îți propunem să te pregătești de petrecerea de Halloween cu noile fuste daMes. Am pregătit pentru tine o categorie specială cu fuste înfricoșătoare: sunt atât de frumoase că nu o să le poți rezista chiar dacă nu ești cel mai mare fan al acestui eveniment. Fustele cu vrăjitoare călare pe mătură, dovleci malefici, monștri înfiorători, fantome adorabile, schelete dansatoare, cimitire înfricoșătoare te așteaptă să le porți în această zi unică din an, Halloweenul.

fuste-halloween-dames

Fustele din această categorie se realizează exclusiv la comandă și pentru că este o ocazie specială, nu se percepe niciun fel de avans pentru comanda acestor produse. Trebuie doar să îți alegi modelul preferat, mărimea care ți se potrivește și să îl adaugi în coș. Fusta îți va fi livrată până la petrecerea de Halloween. Dacă nu găsești niciun model care să fie pe placul tău, trimite-ne o imagine pe care ai găsit-o tu și ai vrea să fie fusta ta de Haloween. Atenție! Preluăm comenzi până pe 15 octombrie.

halloween-fuste-dames

Pe 31 octombrie, cei mici și cei mari ies împreună să înfricoșeze orașul. Mama și fiica îmbracă fustele de speriat daMes și pornesc pe stradă cu dovlecii lor fioroși. Da, da, ai citit bine. Poți să-ți faci fuste la fel pentru tine și fetița ta și să răspândiți împreună spiritul Halloweenului. Fiecare model de fustă este disponibil și pentru fetițe. Mai mult, și pentru băieței și pentru fetițe facem pelerine. Fustițele și pelerinele sunt potrivite pentru activitățile speciale organizate la grădiniță. Distracția de Halloween poate să înceapă!

fusta halloween mama si fiicasursă foto: pinterest.com

Fustele pentru fetițe au elastic în talie. Pelerinele și fustele se realizează pentru copii între 3 și 14 ani. Prețul este de 50 de lei. Pentru comandă, trimite-ne un mesaj pe Facebook sau la adresa de e-mail secretariat@allcioinvest.ro sau ne poți suna la numărul de telefon pentru relații cu clienți: 0757 919 966.

fuste-halloween-dames-fetite

pareri