Suntem în plin sezon de reduceri iar cele mai mari nume de fashion se întrec în oferte. Spre bucuria noastră, putem adăuga. Cu bugetul de o rochie pe care am fi achiziționat-o în urmă cu o lună, imaginează-ți că acum ne împrospătăm garderoba cu încă o piesă sau două. Și pentru că www.dames.ro vă pregătește un weekend de shopping, nu mai stați pe gânduri și selectați produsele preferate acum!

Da, ați văzut bine, 50 % reducere la toate produsele de pe site! Da, și la cămăși, paltoane și la rochiile acelea superbe, din colecția nouă!

Și pentru că se poartă surprizele la dublu, asta nu e tot! Comandă de 150 de lei până pe 9 februarie iar noi îți oferim o cină romantică, de Sfântul Valentin! Partenerul tău va fi astfel încântat atât de surpriză cât și de noua ta ținută!

Să recapitulăm :

Comanzi de 150 de lei până pe 9 februarie și vei intra automat în tragerea la sorți la tombola de Ziua Îndrăgostiților pentru următoarele premii:

  • Tichete cadou în valoare de 200 de lei la orice restaurant din țară
  • Cină romantică pentru două persoane la Hotel-Restaurant Dorobanți din Iași. (regulamentul concursului îl citiți aici 

Dacă comanzi în acest weekend, 30 ianuarie- 2 februarie, ai toate produsele la jumătate de preț. Asta înseamnă că poți alege mai multe produse. Iar apoi toată atenția ta se poate îndrepta spre partener!

Și nu uitați: dacă ați ratat mărimea voastră, nu vă îngrijorați! Doar lăsați un mesaj în formularul de comandă și produsul va fi modificat!

Dames, producător local de haine, este printre puţinii, dacă nu chiar singurul magazin online care oferă clientelor sale posibilitatea de a-şi personaliza produsele.   Astfel, dacă măsurile tale nu se potrivesc cu cele standard din ghidul de mărimi, Dames îţi croieşte produsul după preferinţele tale, în mai puţin de 24 de ore de la primirea comenzii. Pentru mai multe detalii referitoare la posibilitatea de a-ţi modifica gratuit produsele, facilitate oferită de Dames, citeşte acest articol.

pareri