Din nou în tendințe, culoarea roz se strecoară în garderoba ta! Combinația redată de pasiunea roșului îmblânzită de puritatea albului conține nevoia de acțiune cu puterea de realizare. Cu cât rozul este mai puternic, cu atât emană mai multă pasiune și energie.

Rozul este considerat o culoare feminină și romantică, este culoarea empatiei și sensibilității, a sentimentelor calde care transmit energie pozitivă. Studiile confirmă faptul că expunerea la o cantitate mare de roz poate avea un efect calmant asupra nervilor și a trăirilor negative. Prizonierii agresivi și violenți au fost calmați cu succes în momentul în care au fost plasați într-o camera vopsita în roz. Expunerea îndelungată are însă un efect opus.

Rozul  este o culoare care îl face pe cel care îl poartă să iubească lumea, are rolul de calma și îmbuna sentimentele. Femeile care preferă această culoare tind să fie mai mămoase, mai amabile și mai încântătoare. Stimulează creativitatea, sporește motivația și aduce credința că orice este posibil!

În combinație cu alte culori mai închise, rozul devine mai puternic și mai elegant! Atenție,însă, prea mult roz transmite lipsă de încredere în tine, de putere personală și neasumarea responsabilităților.

Combină cu încredere culoarea care a revenit în tendințe și bucură-te de efectele acesteia!

daMes îți propune bluzele de vară, asimetrice, din voal sau poliester care pot fi purtate atât la pantaloni cât și la fustă. Modelele sunt lejere, comode iar decolteul în V îți oferă un aer senzual și elegant.

Bluza-roz,-asimetrica,-fara-maneci Bluza-cu-suprapunere-roz-pal

Bluza-suprapunere-roz

Dacă vremea este capricioasă, protejează-te de aerul rece cu un sacou vesel! Roz cu buline vesele, sau alb cu flori de cireș! Sacourile au mâneci lungi și sunt căptușite. Perfecte pentru zilele cu nori de ploaie sau nori de tristețe!

Sacou-roz-cu-buline-negre-si-rever-negru Sacou-clasic-cu-imprimeu-floral

Schimbă-ți starea și cu rochia roz cu volane. Dintr-un material lejer și confortabil, fără mâneci și cu guler la baza gâtului, este o rochie de zi, potrivită pentru orice eveniment.

Rochie-roz-cu-volan

Descoperă mai multe produse roz aici www.dames.ro și nu uita: până pe 1 mai, ai mai multe produse cu reducere de 30 % !

fbcov

pareri