În garderoba oricărei femei, una dintre piesele de rezistenta o reprezintă sacou. Aceste articole vestimentare sunt caracterizate de o croială bine structurată cu o linie bine definită, calităţi ce le oferă o notă profesională. Sacourile pot fi purtate nu doar peste o cămaşă clasică, peste un top cu mâneci sau 3 /4 ci şi peste un pulover tricotat subţire sau peste o rochie.

Un sacou elegant poate transforma cu uşurinţă o ţinută casual în una senzaţională.

În ultimii ani, sacoul a devenit un “must-have”, el fiind adoptat de femei cu diferite stiluri vestimentare, ele asortând sacoul la aproape orice, de la jeansi până la rochii de seară.

Însă când vine vorba de alegerea unui sacou potrivit pentru anotimpul rece, trebuie să ştim că nimic nu este mai potrivit pentru această perioadă decât alegerea unui sacou cu o puternică infuzie de culoare care să spargă monotonia cromatică a articolelor vestimentare specifice sezonului de iarnă. Culoarea roşie este cu siguranţă una dintre cele mai atractive si cu cea mai mare personalitate. Incitant, curajos şi totodată misterios, roşul i-a fermecat în acest sezon pe designerii din întreaga lume.

Dames, producător local de haine pentru femei,  a pregatit special pentru tine, în această perioadă a anului  un sacou elegant, perfect pentru o ţinută de seară. Acest model, pe talie, se remarcă prin reverele satinate şi detaliile de la nivelul buzunarelor. Sacoul are căptuşeală şi se închide cu sistem mos şi babă.

PRO_1830.1 PRO_1841 PRO_1848

 

pareri