Aşa cum v-am obişnuit cu suprizele plăcute din partea daMes, azi avem un anunţ foarte important de făcut : toate produsele daMes se regăsesc acum şi în magazinele Selgros şi Cora din ţară! Dacă descrierea produsului nu v-a convins să trimiteţi comanda, deşi wishlistul cu rochii vă face cu ochiul, eu zic să nu mai staţi pe gânduri: o vizită în magazinele partenere sigur vă va convinge!

Deşi shoppingul online are avantajele lui, proba din magazin şi fineţea materialului contează de două ori mai mult! Vă invităm astfel să descoperiţi bulinele jucăuşe, calitatea materialelor şi croiala bine definită din universul daMes! Astfel, după ce v-aţi convis că faceţi o alegere înţeleaptă alegând produsele noastre nu vă rămâne de făcut decât să daţi un refresh în garderobă! Iar dacă nu aţi găsit mărimea potrivită în magazin, relaxaţi-vă în cel mai comod fotoliu şi trimiteţi o comandă în magazinul online , specificând mărimea dorită! Citeşte aici  despre cum te poţi măsura corect! Cum, nu ştiaţi deja că daMes vă modifică produsul după cât de îngustă e talia şi scurte mânecile? Da, exact după mărimea dorită!

Acestea fiind spuse, vă invităm să alegeţi cât mai multe ţinute în culorile preferate! Iar pentru a celebra aşa cum se cuvine această noutate, urmează o perioadă de reduceri de 50 % la toate produsele! Între 27 şi 31 martie bucuriile vin cu 50 % mai multe! Până vineri, nu uita să adaugi în wishlist cele mai îndrăgite haine la care te tot uiţi de câteva zile! Distracţie maximă la probele din magazinele partenere şi shopping plăcut de acasă, de pe canapea!

Azi daMes vă propune cămăşile colorate ca o zi de primăvară!

Cămaşa cu mâneci lungi şi imprimeu multicolor, este o piesă veselă care va deveni o adevarată sursă de energie. Camasa-cu-maneci-lungi,-multicolora

Iar cămaşa neagră cu imprimeu floral va reflecta aerul romatic de primăvară şi poate fi purtată atât la birou cât şi în oraş la o plimbare. Camasa-neagra,-cu-imprimeu-floral

Alege, combină, visează şi cel mai important, bucură-te de lejeritatea şi energia hainelor din garderoba ta! Plusul de energie îl primim zilnic, înainte de ieşi din casă, de la prietena noastră, oglinda fermecată!

[tribulant_slideshow gallery_id="5"]

pareri