Nici nu ne-am dezmeticit bine și deja e vară în termometre. Primăvara e însă anotimpul în care suntem oficial, dar nu ne pare rău, pentru că se apropie Paștele, o ocazie clasică pentru a ne înnoi garderoba.

 Trench-negru-cu-imprimeu-floral

Dames te încurajează să îți cumperi cele mai frumoase și moderne haine oferindu-ți reduceri de 10-25% la noua colecție de primăvară-vară. Îți faci griji că n-o să te poți decide între atâtea ținute feminine, bune și pentru o masă festivă în familie, dar și pentru plimbările în natură?

 rochie-denim

Ai timp suficient să-ți confirmi coșul de cumpărături – livrarea produselor la promoție de Paște se face până pe 27 aprilie 2016, astfel încât sărbătorile te vor prinde pregătită.

 

Fuste și bluze din voal diafan, rochii cu imprimeu multicolor, trenchuri și sacouri moderne pentru serile mai reci (pe care le poți purta dacă păstrezi tradiția mersului la Înviere la biserică), toate vor fi la reducere și te vor ajuta să fii chic de sărbători.

 pantaloni-scurti-reducere

Mai mult, vei găsi și alte produse din colecții mai vechi cu reduceri de până la 50%.

 

Deschiderea coletului cu “bunătăți” aduce mereu bucurie și puțină emoție. În coletul de la Dames vei găsi, pe lângă produsele preferate, și un mic cadou din partea noastră.

 

Înnoiește-te cu Dames!

pareri