Avantajele shopping-ului online sunt nenumărate, căci nimic nu poate înlocui sentimentul de relaxare dintr-o dimineaţă răcoroasă în care ţi-ai reînnoit garderoba cu 2 clickuri, în timp ce savurai cafeaua fierbinte. Dar pentru a te relaxa în acest mod trebuie să cunoşti foarte bine brandul iar singura grijă pe care o poţi avea e ca nu cumva să întârzie curierul. Apoi, toate bucuriile vin la pachet.

Pentru cei care nu cunosc foarte bine colecţiile daMes dar şi pentru fanii care se bucură în mod constant de articolele noastre vestimentare, avem o veste bună : în perioada 13-17 mai 2015 vom fi prezenţi la Târgul de Îmbrăcăminte şi Încălţăminte TINIMTEX, de la Mamaia!  Pentru că vrem să vă convingem de calitatea materialele, de cusăturile fine şi de creativitatea designerilor noştri, vă aşteptăm cu drag să ne cunoaştem mai bine!

gethumb

Evenimentul va avea loc la Pavilionul Expozițional, Centrul de Afaceri Eurolitoral din stațiunea Mamaia și va fi deschis publicului în fiecare zi între orele 10.00 și 22.00, excepție făcând ziua de duminică, 17 mai, când târgul va fi deschis doar până la ora 16.00.

Participarea la cel mai mare eveniment de profil din ţară are ca scop lansarea colecţiei de vară daMes, dar mai ales apropierea de tine. Cunoaşterea şi îndrăgirea unui brand este rezultatul cunoaşterii publicului, a dorinţelor şi nevoilor sale. Cu cât feedback-ul este mai des şi mai direct, cu atât ne putem perfecţiona serviciile şi ne putem dezvolta colecţiile. Pentru că părerea ta contează.

Te aşteptăm la târg să descoperi universul daMes şi să-i cunoşti pe oamenii care lucrează cu drag la cele mai mici detalii din fiecare piesă vestimentară.

Iar dacă ai un magazin cu haine pentru femei și vrei să-ți crești afacerea cu produse fabricate în România, vino să ne cunoști, pentru că avem o gamă variată de rochii, fuste, bluze, sacouri și pantaloni care vor atrage și mai mulți clienți în magazinul tău. Colaborăm cu plăcere!

Nu uita, articolele vestimentare daMes se regăsesc atât online , pe www.dames.ro , cât şi offline, în marile lanţuri de magazine Selgros şi Cora! Alegeţi produsul preferat din magazinul online şi vino să-l probezi la târg!

Te cucerim pe loc!

pareri