Tartanul, imprimeul scoţian care ne fascinează încă din secolul al XVI-lea este preferat de aproape toţi designerii. El poate fi regăsit în colecţiile Marc by Marc Jacobs, Louis Vuitton sau Lanvin.

Tartanul poate fi adaptat oricărui stil vestimentar. Pentru acele doamne care sunt caracterizate de un stil mai “discret” este recomandat imprimeul colorat sau monocrom în carouri. Pentru un stil mai îndrăzneţ, alegerea unei cămăşi, a unei fuste sau a unei perechi de pantaloni tartan nu va trece neobservată, adăugând un plus atitudinii tale.

Dacă te încearcă o stare nostalgică, fusta tartan, completată cu o cămaşă sau un tricou alb sau albastru îţi vor oferi un look tineresc, de şcolăriţă.

Nu se putea ca tartanul să lipsească din gama Dames, producator local de haine pentru femei. Fusta parte peste parte cu imprimeu scoţian reprezintă o alegere de efect, succesul tău fiind garantat.

fusta-tartan1 fusta-tartan-2

În cazul în care nu eşti tentată de acest imprimeu tradiţional scoţian, poţi asorta la ţinuta ta casual sau office, un accesoriu, o eşarfă tartan în jurul gâtului, reprezintă alegerea cea mai potrivită pentru o apariţie stilată, în ton cu moda.

sursa foto: pinterest.com

pareri