Nimic nu e mai entuziasmant decât un weekend plin de activităţi, care să pună punct unei săptămâni reuşite. Managementul ţinutelor reprezintă, însă, un proces lung şi sinuos care poate tăia din elanul weekend-ului sperat.

Ne-am gândit să-ţi venim în ajutor şi am adunat pentru tine şapte ţinute perfecte pentru un sfârşit de săptămână ca la carte. Produsele fac parte din noua noastră colecţie, care te aşteaptă la o răsfoire virtuală, într-o pauză de relaxare.

Pentru că weekendul începe vineri, avem 2 propuneri pentru prima seară a sfârşitului de săptămână.

  1. Dacă iţi era capul la dans şi dai urmare acestei chemări, salopeta scurtă (pe clasicul negru sau jucăuşul turcoaz) reprezintă echilibrul perfect între frumos, modern şi comod. Asorteaz-o cu bijuterii maxi şi atrage toate privirile de pe ringul de dans.

Salopetă scurtă neagră2. Pentru o seară relaxantă la film sau restaurant, propunem o ţinută casual, lejeră, compusă din maioul din voal roz şi pantalonii ¾ cu imprimeu, care dau o notă creativă ţinutei tale. Optează pentru un machiaj discret şi nişte cercei statement în nuanţe de albastru, pentru o ţinută completă.

aaa

 

Sâmbăta este, prin definiţie, ziua dedicată prietenilor şi activităţilor de grup. Fie că e vorba de ieşiri casual sau de evenimente oficiale, avem trei ţinute gândite să se potrivească cu vremea călduroasă şi specificul activităţii tale.

1. Sezonul nunţilor e aici şi nimic nu e mai plăcut decât sărbătorirea iubirii prietenilor tăi, la Starea Civilă. Fiind un eveniment de zi, combinaţia dintre fusta conică albastră şi topul crem din voal te va scoate din monotonia rochiilor clasice, garantând că te vei lăuda cu pozele făcute şi peste ani. Nu uita de tocuri comode, flori pentru mireasă şi să te distrezi.

Fustă clasică albastră2. Girls just wanna have fun! Ieşirea cu fetele merită o ţinută pe măsură, iar bustiera din volan şi pantalonii scurţi cu talie înaltă îţi vor oferi efectul de wow pe care ţi-l dorești. Propunem ţinuta şi pentru o eventuală petrecere a burlăciţelor.

Bustieră cu volan și pantaloni scurți

3. Pentru o plimbare romantică, de seară, recomandăm rochia multiprint în culori pastelate, care se potriveşte perfect cu nuanţele apusului de vară călduroasă. Sandalele sunt un must, iar noi recomandăm şi o geantă spaţioasă în care să strecori aparatul foto, pentru cadre de neuitat.

Rochie multiprint

Duminică îţi recomandăm să evadezi din oraş şi să vizitezi obiectivele sau locurile interesante din zonă, pentru a fi conectată cu tot ce te înconjoară, dar şi pentru a te deconecta de programul monoton din timpul săptămânii. Pentru această escapadă îţi propunem două idei de ţinute aventuroase.

  1. Rochia roşie lungă cu bust elastic îţi conferă un plus de eleganţă şi comoditate, fiind potrivită pentru un picnic în afara oraşului sau o vizită la una din atracţiile turistice locale. Nu uita de crema de protecţie solară şi ochelarii de soare pentru distracţie fără dureri de cap.

Rochie roșie lungă din voal cu bust elastic

2. Pentru drumeţii sau plimbări mai lungi, maioul din voal cu imprimeu combinat cu nişte pantaloni scurţi negri sau de culoare neutră, reprezintă alternativa comodă şi elegantă care va cuceri privirile tuturor.

Maiou din voal cu imprimeu leopard și flori

Nu vrem să ne grăbim spre luni, însă propunerile noastre de ţinute pentru weekend se termină aici. Voi ce propuneri mai aveţi?

Găseşti mai multe idei şi sfaturi fashion pe blogul nostru şi produse deosebite şi de calitate în shop.

 

pareri