Toamna este un anotimp capricios și ne dă bătăi de cap când trebuie să ne decidem cu ce ne îmbrăcăm. De la 6 grade dimineața, la câteva ploi în timpul zilei și câteva ore cu soare la prânz, le avem pe toate într-o singură zi. Hainele subțiri de vară au ajuns deja în fundul șifonierului și combinăm haine cu țesături ceva mai grosuțe în cât mai multe ținute de toamnă.

tinute de toamnaToamna este despre jachete, pantaloni lungi, bluze cu mânecă lungă, rochii cu țesături pline și fuste ceva mai lungi. Culorile pe care le purtăm se încadrează în cadrul cromatic al naturii: nuanțe de maro și cărămiziu, verde închis, mov prună și mult negru. Pentru a contrabalansa, adăugăm puțin roz și tușe de albastru.

tinute de toamna paleta de culori toamna

sursă foto: pinterest.com

De curând am lansat  colecția de toamnă daMes: rochii, bluze, pantaloni și fuste office- casual pentru zilele răcoroase. Pentru că cel mai mult ne place să îți răspundem la întrebarea Cu ce mă îmbrac astăzi?, îți propunem 7 ținute de toamnă, câte una pentru fiecare zi a săptămânii. Poartă daMes de luni până duminică!

LUNI

După un weekend relaxant urmează luni, începutul unei săptămâni pline. Dacă ziua de luni ar putea alege o culoare pentru ea, cu siguranță ar alege negrul. Ca să-i facem pe plac, îți propunem o ținută alcătuită dintr-o fustă conică neagră și bluză neagră cu peplum, dar adăugăm și puțin roz.

tinute-de-toamna-dames-fusta-conica-bluza-cu-peplum-neagra-luni

MARȚI

Luni a trecut și am intrat pe făgașul normal al unei zile de lucru. Marți continuă într-o linie optimistă. Pentru a doua zi a săptămânii, alege o rochie office cu mâneci trei sferturi, în culoarea prunei coapte. Un șliț înalt cu nasturi decorativi pentru ziua de marți.

tinute-de-toamna-dames-rochie-de-toamna-violet-marti

MIERCURI

Am ajuns la mijlocul săptămânii. Pentru că săptămâna curge din ce în ce mai optimist, adăugăm ceva mai mult roz. Creăm o ținută de toamnă cu bluza roz cu peplum la care adăugăm o fustă cu pliuri, extrem de confortabilă, care îți scoate picioarele în evidență.

tinute-de-toamna-dames-bluza-peplum-roz-fusta-cu-pliuri-miercuri

JOI

Deja simțim că se apropie weekendul și schimbăm puțin registrul vestimentar. Pentru ziua de joi am ales o ținută office ceva mai atipică. Rochia verde cu nod decorativ este perfectă pentru această zi: mulată și cu șliț în față. Cum să-ți subliniezi mai bine feminitatea?

tinute-de-toamna-dames-rochie-verde-cu-nod-joi

VINERI

Ultima zi la birou o dedicăm confortului. Alegem o pereche de pantaloni office, moderni, cu lungime asimetrică, într-o culoare de toamnă. Completăm cu o bluză cu mâneci întoarse, lărguță, foarte confortabilă. Un sfârșit de săptămână casual.

tinute-de-toamna-dames-pantaloni-office-bluza-cu-maneci-intoarse-vineri

Weekend cu ținute de toamnă daMes- SÂMBĂTĂ

Mai ții minte bluza roz cu peplum de miercuri? Se potrivește perfect și pentru ziua de sâmbătă. De data aceasta o combinăm cu o fustă bleumarin cu volan. Ținuta aceasta este perfectă pentru serile de sâmbătă în oraș alături de prieteni.

tinute-de-toamana-dames-bluza-peplum-roz-fusta-cu-volan-sambata

DUMINICĂ

Vrem să profităm cât mai mult de ultima zi de odihnă așa că o dedicăm relaxării. Pentru noi, relaxant nu înseamnă să lenevești pe canapea, ci o sesiune de shopping sau o întâlnire cu o prietenă dragă. Pentru acele momente am ales multă culoare cu rochia imprimată digital în nuanțe aurii.

tinute-de-toamna-dames-rochie-imprimata-digital-aurie-duminica

Hai, spune-ne, care din cele 7 ținute te-a cucerit? Să fie toate? Lasă un comentariu.

 

pareri