La sfârșit de aprilie, cu o vreme din ce în ce mai călduroasă, începi să te gândești la mult așteptata vară. Zilele lungi și fierbinți de vară și nopțile răcoroase îți răsfață gândurile și îți umplu inima de căldură. Și, la ce se gândește o femeie cel mai mult când este vorba despre schimbarea sezonului? La ce haine fabuloase va purta pentru a atrage toate privirile în jurul ei. E momentul să îți cercetezi garderoba, să vezi ce haine de vară ai deja și cu ce ar mai trebui să-ți completezi colecția impreisonantă de haine de sezon.

daMes ți-a pregătiti un top cu cele mai importante 10 articole de îmbrăcăminte care nu trebuie să lipsească din garderoba ta pentru vara aceasta. Tu le ai pe toate?

1. Rochia vaporoasă

În timpul verii, hainele pe care le porți trebuie să fie lejere, confortabile și cât mai răcoroase. Rochiile din voal, vâscoză sau materiale fine pe bază de poliester sunt cele care îți vor oferi senzația plăcută de prospețime pe care toți o căutăm în timpul verii. Culoarea este, de asemenea, foarte importantă. Rochiile deschise la culoare sau în culori cât mai vii sunt cele mai potrivite în timpul verii.

haine da vara rochii vaporoase

 

2. Fusta lejeră

Pentru lejeritate maximă în timpul verii, alege o fustă cloș, plisată sau o fustă maxi. Imprimeuri cât mai colorate și materiale cât mai subțiri ca să te simți cât mai confortabil.

haine de vara fuste lejere

3. Pantalonii lungi colorați

Când ne gândim la haine de vară ne vin în minte haine cât mai lejere și cât mai scurte. Totuși, în anumite împrejurări hainele scurte nu sunt potrivite. Pentru o ținută office, optează pentru pantaloni lungi, albi sau cu imprimeuri colorate.

haine de vara pantaloni colorati

4. Pantalonii scurți

Pentru zilele relaxante de vacanță, pentru întâlnirile cu prietenii sau pentru călătoriile în familie, pantalonii scurți sunt ceea ce ai nevoie. Alege o pereche de pantaloni lejeri, în nuanțe neutre.

haine de vara pantaloni scurti

5. Topul fără mâneci

Topul fără mâneci este cel mai popular articol de îmbrăcăminte pentru vară. Poate fi purtat în orice împrejurare și se potrivește și cu fustă și cu pantaloni, lungi sau scurți. Trebuie să ai cel puțin un top fără mâneci în garderoba ta, uni sau cu imprimeul tău preferat.

haine de vara topuri fara maneci

6. Cămașa cu mânecă scurtă

Pentru birou și pentru alte evenimente de business trebuie să ai printre hainele de vară și o cămașă cu mânecă scurtă. Alege o cămașă albă ca să atragi cât mai puțin razele fierbinți ale soarelui.

haine de vara bluza cu maneca scurta

7. Sacoul colorat

Combate răcoarea dimineților și a serilor de vară cu un sacou într-o culoare jucăușă. Un sacou completează perfect o ținută office sau una casual.

haine de vara sacouri colorate

8. Bluza din voal cu mânecă lungă

Știi zilele alea de vară cu tunete și fulgere? Ploaia nu trebuie să te descurajeze. Dacă atmosfera se răcește trebuie să fii pregătită. Înlocuiește cămașa cu mânecă scurtă cu o bluză vaporoasă din voal cu mânecă lungă.

haine de vara bluze de voal

9. Salopeta

În timpul verii este foarte simplu să înlocuiești o ținută deux- pieces cu o salopetă. Alege o salopetă elegantă pentru evenimentele office sau o salopetă casual pentru timpul liber.

haine de vara salopete

10 Alte haine de vară

Gama de haine de vară este foarte largă și cuprinde o varietate de materiale și culori. Pe lângă cele care nu trebuie să lipsească din garderoba ta, mai sus menționate, îți poți îmbogăți colecția de vară cu maieuri, blazere, jachete subțiri, pantaloni trei sferturi sau bluze cu mânecă scurtă.

haine de vara

 

pareri