Pentru că deja am aflat aici ce nu trebuie să ne lipsească din bagajul de vacanță și mai mult, am reușit să fim eficiente astfel încât să luăm tot ce ne trebuie dar care ocupă spațiu cât mai puțin, vrem să vă prezentăm top 3 al celor mai îndrăgite topuri și maiouri de vară. Pentru că, în fond ce e o vară fără topuri ?

Astfel , avem pe locul 3 maioul alb- simplu.

Dar stai, nu e chiar simplu! Fiecare piesă de la daMes are personalitate! Maioul alb, ușor transparent, cu ținte pe bretele este o piesă de bază în garderoba sport! Poartă-l la blugi, fuste scurte sau maxi și vei face față mai ușor zilelor prea călduroase de vară. Dacă vrei un aspect mai romatic, alege-l pe cel cu flori! Se combină la fel de bine și la blugi și la fuste!

MAIOU-ALBMAIOU-CU-IMPRIMEU-FLORAL

 

Locul 2 – Topurile cu imprimeuri –

Pentru că imprimeurile sunt un must have al acestui sezon, vă propunem pentru locul 2 topurile cu imprimeuri- geometrice sau cu motive florale, topurile sunt in tren!

Topul elegant din voal, asimtetric, cu dungi orizontale și șlit la spate poate fi purtat atât la fustă, cât și la pantaloni. Este ideal pentru o zi călduroasă, la birou! Pentru mai multă veselie, alege topul verde, cu flori!

TOP-VOAL,-ASIMETRIC,-DUNGI-ORIZONTALE-SI-SLIT-LA-SPATEBLUZA-PEPLUM-CU-IMPRIMEU-FLORAL

Croiala fără mâneci, cu decolteu rotund cu pliuri la baza gâtului fac din acest top din voal cea mai bună alegere când vrei să te simți comodă și să ai libertate de mișcare!

Top-cu-imprimeu-floral

Am păstrat locul 1 pentru eleganță! Dantela, croiala cu peplum și combinația negru-marsala sunt perfecte pentru evenimentele speciale. Petrecerile, serile romantice sau pur și simplu întâlnirile cu prietenii sunt mai elegante când porți topurile acestea glamour! Croiala este perfectă atunci când vrei să ascunzi din imperfecțiunile corpului tău!

TOP-PEPLUM-CU-DANTELA-MARSALATOP-NEGRU,-CU-VOLAN

Topul preferințelor tale care este?

pareri