Gradele cu minus din aceasta perioadă ne accentuează dorul de vară, de prietenul nostru, soarele, dar mai mult de atât de rochiţe şi sandale. Vă amintiţi ce “supărări” aveam când nu ne puteam hotărî ce fustă să alegem – cea albă cu flori colorate sau cea neagră cu buline, un pic mai office? Eh, dragelor, până la vară ne putem răzgândi de sute de ori cum să combinăm outfit-urile între ele. Acum grija noastră este cum să combinăm căldura cu fashion-ul. Şi credeţi-mă, deşi nu ne place ce vedem pe geam, în momentul când găsim combinaţia perfectă la ţinutele din fiecare zi, nu doar că ne bucurăm mai mult de iarnă, dar ne surâde şi ideea de a fi admirate de colegi.

Şi pentru că nu mai pot ţine secret, vă împărtăşesc ultima veste : marţi şi miercuri, magazinul DAMES are reducere 50 % la toate articolele! Eu zic să nu mai staţi pe gânduri şi deja să adăugaţi în wishlist produsele preferate! Să nu fiţi dezamăgite dacă nu are mărimea potrivită la produsul preferat, pentru că DAMES este singurul magazin online care modifică articolul după măsurile şi indicaţiile voastre! Evident, totul este inclus în preţ. Acel preţ redus la jumătate doar pe 13 şi 14 ianuarie!

Ce părere aveţi despre ţinutele următoare? Vă vor face să zâmbiţi soarelui care se ascunde după nori ? Cu siguranţă vor ţine şi de cald!

Pantalonii negri tip colant urmează şi se pliază perfect pe linia corpului. Au bata elastică în talie, fermoar, iar lungimea până la gleznă îi face foarte uşor de purtat în cizmele înalte!

pantaloni-femei-dames

Deasemenea, în combinaţie cu o bluză subţire şi cu super blazerul negru, pantalonii creează o ţinută perfectă pentru o seară în oraş! Realizat din tricot, ales special pentru acest sezon, blazerul are umeri din piele şi fir strălucitor. Chic şi călduros, îl puteţi purta şi împreună cu o rochie sau o fustă.

blazer-dama-damesfusta-dames

Bineînţeles, să nu uităm de piesa de rezistenţă din sezon!

Alege dintre un palton elegant cu 80% ţesătură lână, căptuşit şi cu guler înalt şi o jachetă din ţesătură Jacquard, vişinie cu imprimeu floral. Este căptuşită şi se închide pe o parte cu fermoar şi nasturi. Dar de fapt nu alege, de ce să nu le cumperi pe amândouă? Marţi şi miercuri ai ocazia unică să le cumperi la preţ de unu!

Nu uita să te întorci pe site http://www.dames.ro/wishlist/login.html şi să trimiţi comanda cu produsele din wishlist! Urmează reduceri de 50% la toate produsele DAMES!

pareri