Chiar dacă ți-ai schimbat deja garderoba și ai pregătit-o cu haine pentru toamnă-iarnă, noi îți dăm o veste mai bună decât te-ai fi putut aștepta. Și pentru că orice pasionat de modă știe că cele mai bune oferte sunt atunci când nu te aștepți și că trebuie să profiți de ele până nu e prea târziu, te sfătuim să fii pregătit și cu ochii larg deschiși.

La Dames, în perioada 20 – 22 noiembrie 2015, găsești haine din noua colecție la o reducere de până la 30%, haine la care știm că ai râvnit până acum. Iar pentru că am văzut cât de mult îți plac și cele din colecția veche, acolo avem reduceri de până la 70%. Altfel spus, prețuri care te vor face să-ți eliberezi câteva rafturi din dulap, pentru că este vorba despre o gamă variată de produse pe care le poți purta la birou, pe stradă sau la o petrecere unde vrei să fii remarcată.

MFY_9374

Oferta este valabilă doar pe site-ul nostru www.dames.ro, unde îți va fi foarte ușor să navighezi printre hainele din vechea și din noua colecție. Știm că e dificil să găsești de fiecare dată haine care reușesc să îmbine tendințele din modă cu calitatea și cu materiale care să facă față temperaturilor joase. Astfel încât, în afară de bluze, rochii sau fuste care încă păstrează amintirea zilelor de vară, în această perioadă găsești și sacouri, paltoane și blazere care să te apere de frig. Iar dacă noua noastră colecție ți-a făcut cu ochiul, însă nu ai îndrăznit să-ți cheltui economiile, acum te sfătuim să stai cu ochii ațintiți pe site.

Mai mult, la comenzile de peste 400 de lei ai și transport gratuit. Încă puțin și garderoba ta va fi 100% completă și pregătită și pentru cele mai friguroase zile ale iernii. Notează-ți sfârșitul lunii noiembrie în calendar pentru că va fi momentul când garbderoba ta va respira cel mai proaspăt aer de iarnă.

pareri